Dansleraren

Almir Abdula

almir-abdulaMijn naam is Almir Abdula, geboren op 06-07-1984 in Skopje, de hoofdstad van Macedonië. Waar ik vandaan kom groei je op met muziek en dans, voornamelijk veel op straat. Ik heb mezelf altijd bezig gehouden met muziek en dans. Op school, wanneer er optredens waren zorgde ik ervoor dat ik een groepje had waar ik de choreografie voor verzon en zo een leuk optreden kon neerzetten. Later kwamen er verschillende dancecrews waar we ook mee aan danswedstrijden deelnamen, en met succes.

Mijn grote droom was om mensen kennis te laten maken met mijn passie. Ik heb geen normale kindertijd gekend, ook mijn jeugd was niet zoals bij velen. Op mijn 6de moest ik helaas vluchten van mijn veilige omgeving. In deze periode heeft dansen mij geholpen om alles te kunnen overwinnen en moeilijke tijden eventjes te kunnen vergeten. Ik wilde altijd een eigen dansstudio zodat ik dichter bij de mensen kon komen en mijn droom met ze kon delen. Via mijn dansstudio probeer ik niet alleen mijn leerlingen te leren dansen maar ook te laten ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen als ze in zichzelf geloven. Ook een groot doel van mij is om iedereen dichter bij elkaar te brengen, elkaar te respecteren en te accepteren wie ze zijn. Met dansen probeer ik ook mijn leerlingen even dat moment te geven zodat ze aan de dagelijkse sleur kunnen ontkomen, even kunnen ontspannen.

Op 19 oktober 2004 is deze droom realiteit geworden. Ik geef nu al ruim 11 jaar met veel plezier les in Druten en hoop dat nog jaren te kunnen blijven doen!


Jaïr Tijnagel

jair-tijnagelIk ben Jaïr Tijnagel, 18 jaar oud en woon in Puiflijk. Ik dans al ongeveer vanaf het begin bij Dansstudio Almir. In die tijd heb ik al best wel een hoop gedaan. Zo ben ik begonnen in My Little Eye, daarna ben ik doorgestroomd naar de Real Bounce en nu zit ik in The Black Scorpions. In die tijd heb ik veel ervaring op gedaan met mijn duo en solo.

Met mijn solo heb ik aan verschillende Europese- en Wereldkampioenschappen. Een aantal jaar geleden toen ik in de junioren (16-) categorie zat heb ik het Europese kampioenschap mee gedaan.

Afgelopen jaar ben ik naar het Wereld kampioenschap in Bochum (Duitsland) geweest. Hier ben ik 18e van de 80 deelnemers in de Adults categorie (16+) geworden. Nu zoek ik niet alleen de uitdaging in mezelf maar ook in de kinderen die ik op vrijdag train.


Ilse van den Broek

ilse-van-den-broekMijn naam is Ilse van den Broek en ik ben 16 jaar. Ik dans hier al vanaf het begin van de dansstudio, na al die jaren blijft het leuk! Er is geen een les die saai is. Ik begon bij het Demoteam ‘My little eye’ later in ‘Real Bounce’, daar heb ik ook nog lang bij gezeten. Ik zit nu sinds 2 jaar bij ‘The Black Scopions’ en nog steeds doe ik het met plezier! Ook geef ik les bij de Special Kids samen met Almir zelf. Het blijft elke les super om te doen, en super om te zien hoe enthousiast ze altijd mee doen en hoeveel plezier zij daar in hebben. Het geeft je nieuwe energie!
Ik hoop dat ik hier nog vele jaartjes kan blijven dansen en lesgeven.