Dansstudio Almir

Dansstudio Almir is de grootste dansstudio in Druten en omgeving die gespecialiseerd is in Hip Hop, Streetdance, Electro enz. Daarnaast geven wij ook les in andere dansvormen zoals moderne dans.

Dansen is voor iedereen!

Wij zijn opgericht op 18 oktober 2004 in Druten en willen ons inzetten voor iedereen (jong en oud!) die geïnteresseerd is in dansen en zelfs denkt aan een verdere carrière hierin. Zo bieden wij lessen aan voor kleuters vanaf 3 jaar tot volwassenen van 50+ en geven we ook les aan jongeren met een verstandelijke beperking (Flashdance 4 Special Kidz). Aan het einde van het dansseizoen geven wij alle deelnemende dansers de gelegenheid om hun ontwikkeling voor publiek te tonen d.m.v. een jaarlijkse voorstelling.

Dansstudio Almir zet Druten op de kaart

Naast de recreatieve lessen hebben we ook speciale demoteams die deelnemen aan danswedstrijden door heel Nederland (of daar buiten). Één keer per jaar worden er audities gehouden om geschikte dansers te selecteren en de demoteams samen te stellen. Deze dansers worden op professionele wijze, meerdere malen per week getraind. Dansstudio Almir heeft met deze demoteams Druten al meerdere malen op de kaart gezet, hier zijn we natuurlijk heel erg trots op!