Lesaanbod

Hieronder vindt u ons huidige lesaanbod. Wij zijn als dansstudio altijd bezig met uitbreiden en bij voldoende vraag zal ons lesaanbod in de toekomst hopelijk nog groter worden zodat wij alle dansstijlen aan huis hebben.


Flashdance

Flashdance is een zelfbedachte dans van Dansstudio Almir en is niet bij andere dansstudio’s of verenigingen te doen. Het is een gemoderniseerde dans van Electro, Hip-Hop, Streetdance, Popping, Locking en Krumping.

Meer informatie over Flashdance »


Flashdance 4 Kidz

Wij geven al Flashdance lessen aan kinderen vanaf 3 jaar! Wij vinden namelijk dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met hetgeen dat je leuk vindt.

Meer informatie over Flashdance 4 Kidz »


Flashdance 4 Special Kidz

Na het enorme succes van een aantal workshops bij basisschool De Kom in Druten is Dansstudio Almir gestart met het lesgeven van Flashdance aan kinderen met een verstandelijke beperking. Het enthousiasme en de inzet van de kinderen geven Almir veel energie en dat levert bijzondere lessen op.

Meer informatie over Flashdance 4 Special Kidz »


Moderne dans

Moderne dans heeft haar oorsprong van klassiek ballet, maar is minder aan de regels onderworpen. Aandacht hebben voor expressie en bewegings- en danstechnieken spelen een belangrijke rol.

Meer informatie over Moderne dans »