Een originele bruiloft openingsdans?

Willen jullie ook wat anders als een traditionele wals als openingsdans op de bruiloft? Verras je gasten met een moderne choreografie op muziek van deze tijd. Dan weet je zeker dat de sfeer er meteen goed in zit en het feest kan beginnen! Er kunnen meerdere stijlen in de dans verwerkt worden zodat het helemaal op jullie aansluit.

Een originele openingsdans kan door alleen het bruidspaar gedaan worden, maar ook vrienden, familie, bruidsmeisjes en getuigen kunnen erbij betrokken worden. Of misschien wil je wel een Flashmob, waarbij een deel van de gasten onverwacht meedanst! De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook kun je meerdere favoriete liedjes door ons in één mix laten verwerken. Op deze manier blijft het boeien en kun je zelfs d.m.v. dans jullie verhaal vertellen.

De kosten zijn afhankelijk van het gewenste aantal lessen en deelnemende personen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vertel ons wat jullie ideeën en wensen zijn. Samen kunnen we dan bekijken wat het beste bij jullie past.