Workshop Hip Hop Dansen

Wij hebben veel ervaring in het geven van workshops met een hoog entertainmentgehalte. Niet alleen workshops voor groepen, ook privélessen en bruiloftdansen behoren tot de mogelijkheden.


Danslessen voor scholen

Al jarenlang geven wij workshops op (basis)scholen, van groep 1 t/m groep 8 tot het voortgezet onderwijs. Onze lessen maken zowel jongens, meisjes als leraren enthousiast. Of het nu gaat om eenmalige lessen of het in elkaar zetten van een complete show.

Meer informatie over workshops voor scholen »


Workshop voor groepen

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje, kinderfeestje, evenement of vrijgezellenfeest? Kom dan gezellig een workshop volgen bij Dansstudio Almir! Op locatie of in onze dansstudio in een van de prachtige danszalen met spiegelwand en discoverlichting.


Een verrassende openingsdans

Of… ga je trouwen en wil je een onvergetelijke indruk achterlaten op je gasten? Laat Almir dan jullie openingsdans bedenken! In overleg bepalen we hoeveel lessen jullie nodig denken te hebben. En dansen jullie met z’n tweeën of wordt het een groepsdans met vrienden/bruidsmeisjes/getuigen?

Meer informatie over de workshop Openingsdans »


Privé danslessen

Zijn groepslessen voor jou niet voldoende en wil je nog intensiever les? Misschien wel om bepaalde dansmoves of stijlen onder de knie te krijgen? Dan is het mogelijk om privé danslessen te volgen. Één op één werk je met een leraar aan jouw danstalenten zodat je het beste uit jezelf naar boven kunt halen!